Om Ida-Maria

Ja här skriver alltså jag Ida-Maria.  (men kallas Ida av de flesta)

Tanken med denna blogg eller grundsyftet är att nå ut med min konst till alla eventuella intressenter. Men jag inser att jag inte hinner måla tavlor hela dagarna (vilket skulle krävas för att underhålla nyhetsflödet) ja och väldigt dyrt skulle det bli, så lite utfyllnad av diverse vardagskrafs kan också komma att komma.

Just nu är jag mammaledig med nr 3 ett tag till, men annars jobbar jag för fulla muggar på ett konditori/ cafe. Målandet är alltså en hobby, som jag har fått väldigt bra respons på när jag har visat upp "mig" lite här och där. (Jätte kul)

Min familj består av min fästman och 3 barn samt bröder, ex, systrar, svägerskor, fastrar, moster, mammor, pappor och morföräldrar etc. Ja, precis som alla andra och precis så rörigt som det kanske verkar.

Jag fyller min lilla glasbubbla med vackra ting så som inredning, mode och andra ytliga saker för att göra livet lite vackrare. (Utsidan/verkligheten är så hård så orkar inte med den för jämnan.)  Alla dessa vackra ting är det som ger mig min inspiration till tavlorna jag målar. 

Hoppas du ska trivas med vad du må finna här på bloggen :D

/Ida

2 kommentarer:

 1. Vilken fin/rolig/bra text :)
  Kram Angelica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera